اخبار و مقالات

ویژگی های پروفیل سنگین

پروفیل-سنگین

پروفیل سنگین

پروفیل سنگین یا همان پروفیل صنعتی از انواع پروفیل‌ ها می‌ باشد. با این تفاوت که دارای سایز و ضخامت زیادی است. قوطی صنعتی با توجه به شاخصه وزن زیاد، با نام پروفیل سنگین نامیده می شود. و مطابق با طرح مقطع آن که در حالت قوطی مربع و مستطیل است. در گروه پـروفیل‌ های بسته قرار دارد. جنس این پروفیل اغلب از ورق سیاه است. و در ضخامت و وزن‌ های گوناگون تولید می‌ گردد. پروفیل صنعتی برعکس پروفیل‌ های ساختمانی جهت ساخت آسمان خراش‌ ها و برج‌ های عظیم و همچنین در صنایع بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته: در بازارهای جهانی از این نوع پروفیل با عنوان پروفیل سنگین ساختمانی نام برده می شود. ولی در ایران این محصولات از پـروفیل‌ های ساختمانی مجزا می باشند.

پروفیل و انواع روش‌های تولید

استفاده از پروفیل‌ ها در ساختمان سازی و خیلی از صنایع دیگر، امری ضروری می باشد. قسمتی از ماده اولیه تولید پروفیـل ها، از برخی کارخانه ها فراهم می‌ گردد. در حالی که قسمت دیگری از آن از کشورهایی مثل برزیل و اروپا وارد می‌ شود. در حالت کلی به منظور تولید پروفیـل ۲ روش مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد:

پروفیل-سنگین

روش مستقیم

در این روش به وسیله قالب‌ های ویژه، ۲ لبه ورق به یکدیگر جوش داده می‌ شوند. و اندازه آن معین می‌ شود. پس از آن محصول تولید شده به وسیله اره به طول‌ های مشخص بریده می شود. و پس از آن بسته بندی و در نهایت به واحد کنترل کیفی ارسال می‌ گردد. محصولی که از این راه تولید می‌ شود. از کیفیت بالاتری برخوردار می باشد. و دارای ابعاد دقیقی است.

روش غیر مستقیم

در روش غیر مستقیم، محصول در دستگاه مخصوص به شکل لوله ساخته می شود. پس از جوش ۲ لبه محصول تولید شده در شکل‌ های گوناگونی ایجاد می‌ گردد. در این مرحله محصول نهایی گردتر است. و از لحاظ ابعاد، این روش نسبت به روش مستقیم، از دقت کمتری برخوردار می باشد.

پروفـیل سنگین چیست؟

پروفـیل سنگین هم مثل پروفیـل سبک به ۲ دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می‌ گردد. این مدل پروفیل دارای مقاطع مربع و مستطیلی شکل می باشد. با این تفاوت که پروفیل سنگین از ورق سیاه ساخته می‌ شود. و ضخامت آن بالاتر از 1 و نیم میلی‌ متر است. این نوع پروفـیل از تنوع ابعاد بالایی برخوردار می باشد.

ویژگی‌ های پروفیـل سنگین

از اصلی ترین ویژگی‌ های پروفیل سنگین می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • قابلیت جوشکاری از اصلی ترین قابلیت های پـروفیل سنگین می باشد. پروفیـل سنگیـن این ویژگی را دارد. که عملیات جوشکاری روی آن به آسانی انجام می‌ گیرد.
  • از دیگر  قابلیت های این محصول می‌ توان به استحکام و سختی زیاد اشاره نمود. سطح این پروفیل به آسانی ساییده نمی‌ شود. و یا در استفاده از آن مشکل جدی به وجود نخواهد آمد. همین مسئله نشان دهنده این است که پروفیل سنگین از عمر بالاتری برخوردار می باشد.
  • این محصول نسبت به مدل سبک پـروفیل از قیمت مناسب‌ تری برخوردار می باشد.
  • پـروفیل سنگین به علت قدرت تحمل وزن بالا، اغلب در مصارفی به کار برده می شود که نیاز به تحمل نیروی بیشتری باشد. از این محصول بیشتر اوقات در ساخت ماشین آلات سنگین و ساخت دستگاه‌ های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

پروفیل-سنگین

موارد مصرف پروفیل سنگین

در حالت کلی از پروفیل سنگین در خیلی از  موارد به کار برده می شود که از بین آنها می‌ توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مصارف ساختمانی به عنوان قوطی و ستون در ساخت پنجره
  • ساخت ماشـین آلات سنگین
  • ساخت دستگاه‌ های صنعتی

قیمت پروفیل سنگین

قیمت این محصول مانند نوع سبک آن در واحد وزن پروفیل سنگین اعلام می‌گردد. البته بایستی در نظر داشت که بسته به ضخامت ورق به کار رفته شده در پروفیل سنگین قیمت آن متغیر است.

در حالت کلی محصولاتی که با ورق نازک تهیه می‌ شوند، قیمت بیشتری دارند.اما به علت اینکه قیمت این محصول مطابق با واحد وزن محاسبه می‌ شود. و محصولات نازک تر، وزن کمتری دارند. در نتیجه از قیمت کم تری هم برخوردار هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *